Великден идва и носи със себе си очакването за по-топло време, пролетни цветове и много, много декорации. Интериорният дизайн се състои в това да събираме идеи и вдъхновение от всичко, което ни заобикаля: сезоните, фестивалите, природата и от самия живот. Великден ни дава чудесна възможност да изразим своето въображение и да се повеселим с децата, като боядисваме яйцата, украсяваме къщата, аранжираме масата със зайчета и пролетни цветя. В изобилието на всички тези цветове Великден е най-вече времето да се отпуснем и да прекараме приятни мигове със семейството си.

Може би се чудите как да украсите дома си тази година?

Ако са ви необходими свежи идеи, ние можем да ви помогнем. Преобладаващите цветове са пастелните – жълто, зелено, оранжево или розово, а популярните материали са слама, дърво и върба. Зайчета, пиленца и великденски яйца, както и свежи цветя – лалета, нарциси и зюмбюли, цветове от праскова, са в основата на оригиналната великденска украса.

Аранжирайте с пролетни цветове вашата кухня, преддверие или всекидневна. Необходими са ви евтини глинени съдове и спрей с боя за дъска /ученическа/. Украсените съдове можете да разпръснете също и в градината или на терасата за много пролети напред.
За градината:
Независимо дали искате нещо по-просто, за да могат децата да правят с вас украсата, или предпочитате нещо, което да изглежда по-сложно, тези проекти със сигурност са изпълнени с приятни и незабравими емоции. От създаването и декорирането на собствено великденско дърво до декорации, които можете да направите с вкусни великденски бонбони. Прилагайте своите идеи и творчество смело и намерете проекта, който най-добре отговаря на вашите декоративни нужди.